Nejnovější recenze ze sekce UPS
- Možnost vypnout alarm při výpadku tlačítkem přímo na zařízení
- Indikátor nabití baterie
- Možnost nabíjení/napájení zařízení, USB-A a USB-C konektor
- V segmentu SOHO nevalný SW i když celkem informativní
- Nabíjení/napájení zařízení je omezeno na ~10W (5V, 2.4A - neměřeno přesně)
- Možná někomu budou vadit rozměry, umístění napájecího kabelu
APC UPS pro domácnosti/SOHO provozuji víc jak 15 let. V cenovém zařazení tohoto zařízení zatím nezklamaly (levnější již ano), neměl jsem jedinou, která by umřela na selhání elektroniky. Vždy doporučuji rodině, známým.
Konkrétní výhody a nevýhody níže/výše.
- Vymenitelna baterie
- Jen jeden USB vystup
Dobry zpusob jak udrzet kriticke spotrebice s nizkou spotrebou pri zivote behem vypadku proudu. Baterie je uzivatelsky vymenitelna a 18650 je format ktery je snadno dostupny, takze by se z vyrobku nemelo stat tezitko.
MHPower MPU300-12
Přidáno: 11. prosince 2024
(naposledy upraveno 11. prosince 2024)
Zakoupeno v Jabloshop
Spokojenost
Vše zatím ok. Doporučuji.
Tady není co vypisovat.Vyndáte z krabice ,přečtete návod na zapojení a připojíte,zapnete a spustíte.
ještě ho nemám namontován.
- Má vše co potřebuji, parametry, funkce, komunikace s PC a vzhled.
Celkem dobré, trochu hlučnější ventilátor.
- Rychlost v
Při koupi vše ok po vybalení zjištěno že v dodávce není přívodní kabel nebyla možnost upsku napájet že sítě musel jsem přikoupit kabel proto nedoporučuji vyberte si jinou upsku
Koupil jsem si tento UPS na základě recenzí a deklarovaných parametrů. Mám na tom puštěné NAS QNAP TS-462, router Vodafone a switch Netgear. Podle měřiče spotřeby žere samotná UPS při nabíjení cca 9W a bez zátěže cca 5-7W. Všechno dohromady bere 55W, přičemž NAS hlásí výdrž 44 minut. Zkoušel jsem několikrát vypojit ze sítě a všechna zařízení běžela v pořádku dál (týká se tří zásuvek, čtvrtá má pouze přepěťovou ochranu). NASka UPSku detekovala ihned po zapojení přes USB kabel a zdá se, že komunikace probíhá bez problémů. Vlastní výdrž do vybití UPS jsem reálně netestoval. Zařízení je tiché a mírně se zahřívá, nic hrozného. Rozměry jsou kompaktní a přesně takové jsem potřeboval.
- Malý a šikovný
Produkt jsme zapojili a funguje.
Zatím ho zkouším vypadá že to bude makat jak má
- jednani se zakaznikem
- zalozak stabilizator
ok
- Dobrý
VSelektro záložní zdroj 500W sinusPRO-800W + AKU 40Ah
Přidáno: 22. listopadu 2024
(naposledy upraveno 22. listopadu 2024)
Zakoupeno v VSelektro.eu
Spokojenost
Velice dobrá indikace provozu obsluha ví co se vlastně děje
FORTRON FP800
Přidáno: 19. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v APOLLOs.cz
Velice rychlé a v pořádku
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »