Nejnovější recenze ze sekce UPS
- Bezchybná funkce
- xxx
- Spolehlivý zdroj od dobrého výrobce.
- Při výpadku en. rychle sepne, 4 x výstup je stabilní
- Na danou kapacitu poměrně kompaktní, možnost volby typu zásuvky
- I při plném nabití elektronika poměrně hřeje (= > nějaká nevelká ztráta en. přeměnou na teplo). To je ale u tohoto typu zařízení vcelku běžné, a je to bohatě kompenzováno funkčností.
osvědčený výrobek a výrobce
Zalozni zdroj do racku, o kvalite vypovi az jak dlouho vydrzi baterie
Zdroj mám pár dní, o jeho provozu nevím, jen při výpadku sítě a provzu z baterie se spustí ventilátor, tam bych uvítal cca 2s prodlevu aby ventilátor nezačal nabíhat při každém zakolísání sítě.
Za ty peníze co stál se zatím Green Cell jeví jako skvělá volba.
- Vše ok
Jeden zdroj jsem koupil už před 18 měsíci a funguje bez problémů,tenhle mám pro známého na základě zkušeností,za mě ok
- Splňuje moje požadavky na záložní zdroj v rozumné cenové relaci pro kondenzační plynový kotel.
- Dostatek času na vypnutí PC
- Display
- tichá - pasivní chlazení
- propojení s PC
- čas běhu z baterie ke konci ukazuje nepřesně
Jsem s touto UPS velmi spokojený. Utáhne i větší PC. SW umí v případě výpadku vypnout PC. Čas běhu z baterie ke konci ukazuje nepřesně.
UPS doporučuji.
- Display
- propojení s PC
- malý výkon
UPS funguje dobře. Ale na běžné PC není moc času a vypnutí je potřeba nejépe moc neprodlužovat. Spíše doporučuji VP1600.
Vse dobre,
- 700w
- cena/ výkon
- nemá problém i silnější zdrojem u PC s 1600 W
- co týče UPS jako jsou dosti drahé oproti tomuto typu záložnímu zdroji
- přehledný displej
- kabely k baterii mohly být delší cca 1 m, nutnost dokoupit
pokus jsem zatím s PC jsem nedělal, časem by mohli bít typy i propojení s PC
jo obrázek nedopovídá danému typu
- neviem
- Funguje
Na pohled levné zařízení
Není nehlučné, vrní, v noci slyšitelné
MHPover MPU - 1600 - 12 jsem měl možnost jako náhradní zdroj hned po instalaci vyzkoušet, protože nám v bouřce, větrné smršti a přívalovém dešti vypadla elektřina. Je plně funkční. Mohu jen doporučit.
Splňuje to, proč jsem ho koupil. A navíc příjemná cena.
Všechno ok děkuji .
Je podporována Synology a Home assistantem. Zatím vše bez problémů.
Zařízení bude uvedeno do provozu začátkem srpna
Pro mě naprosto nepoužitelný. Zakoupeno mezi elektrocentrálu bez invertoru a battery box. Nedrží však stabilní napětí a battery box se tak nenabíjí. Jako pojistka mezi klasická zařízení a elektrocentrálu bez invertoru ok, ale jinak je to jen drahá krabička.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »