Nejnovější recenze ze sekce UPS
- Kratka připojovaci kabelaž
Splňuje požadavky. Lednici obslouží dokonale.
je třeba dobře vypočítat spotřebu ,kterou pokrýváte.
Ještě není vyzkoušené
doposud spolehlivý náhradní zdroj
- PDU s UPS
- malá hloubka - i do mělkého racku
- bez aktivního chlazení
- USB komunikace
- pouze simulovaný sinus - schody
Netradiční produkt, spojení PDU s UPS s dostatečnou zálohou pro nenáročné aplikace. Díky jeho malé hloubce ho lze použít i do mělkých racků, kam se rackové UPS nevejdou. Nemá ventilátor, takže je v běžném provozu bezhlučný. Při běžném provozu se nezahřívá, takže účinnost bude velmi slušná. Komunikuje po USB. Cena není nejnižší, což je také asi dané tím, že vzhledem ke svým parametrům nemá moc konkurenci.
Vše OK
- Příznivý poměr cena/užitná hodnota.
Nemám připomínek. Produkt splňuje moje požadavky.
- oddělovací toroidní trafo, chodí do max. výkonu
- přepíná rychle, dobíjí akumulátor, je ok, přehledný indikátor činnosti
Je dobrý plní co má
- Super
Super
nevím, ještě není v provozu
Špička na našem trhu.
Produkt dodan v cetne navodu a postupu nastaveni krok za krokem tento to obchod vrele doporucuji kazdemu zajemci ochotne poradi a pomohou nikomu nic nevnucuji za coz jim moc dekuji
- Funguje to tak, jak jsem přesně očekával
- Sinus výstup
- Skvělý poměr cena / užitná hodnota
- Dobré zpracování - design
- Sinus výstup
- Skvělý poměr cena / užitná hodnota
- Kvalita zpracování
Kupodivu nadprůměrně zabaleno proti poskozeni ani jsem to nečekal zboží bylo v pořádku již je odzkoušeno (zalozni zdroj ) jde zapnout i bez sítě da se použít jako přenosný zdroj třeba na zahradu k rádiu za mě mohu doporučit
Kupuji už třetí kus, teď pro známé jako zálohu do kotelny na tuhá paliva. Ve spojení s obyč auto baterií. Po zapnutí se baterie dobije na cca 14,3V a potom udržovačka na optimalnich 13,5V. Kotelna na tuha paliva, nebo solarní panely s vakuovými trubicemi, jako záložní provoz se bez tohoto prostě neobejde.
- Ještěěěě jsem nevyzkoušel
- Nevím