Nejnovější recenze ze sekce UPS
Standard Cyberpower
- S 96Ah baterií jsem zkoušel výdrž s následujícím zařízením:
- Regulátor teplovodního solárního zdroje tepla DeltasolM s připojeným plynovým kotlem a 3 oběhovými čerpadly s nízkým příkonem (5-10W)
- 6 routerů Mikrotik (z toho 3 WiFi) - jsou v provozu nepřetržitě
- Mini počítač INTEL NUC s 24" monitorem po dobu 12 hodin
- při celkové délce slunečního svitu 19 hodin (podle dat meteoroligcké stanice Přimda) - v době slunečního svitu běží jedno z oběhových čerpadel. Při dobíjení akumulační nádrže (např. při zatopení po ránu a při zvýšené potřebě teplé vod) běží druhé čerpadlo. Čerpadlo oběhové vody běží nepřetržitě od 5:30 do 20:30.
- Sestava běžela na baterii 42 hodin. Při přepnutí na síťové napájení měla baterie ještě 11,2V tzn, že ještě nebylo signalizováno nízké napětí akumulátoru (11V). Přepnul jsem na síťový provoz večer - bylo potřeba zapnutí topení po ránu a bylo možné očekávat, že během noci klesne napětí pod 10,5V, při kterém záložní zdroj vypne napájení.
Podrobnější příznivou recenzi jsem přidal po 7 denním používáním 7.3.2023
- Funguje, zatím spokojenost
- Ventilátor je slyšet víc než bych očekával.
Vypadá dobře, funguje.
Zatím nemám
- Informace na displeji na přední straně hezky viditelné, nehučí, nebzučí, design líbivý. X-box, TV a Hifi-věž udrží po přerušení dodávky elektřiny cca. 8 min. v provozu. To bylo ale jen na zkoušku, UPS jsem jinak koupil do racku, aby při výpadku elektřiny (u nás často jen na 1-2 vteřiny) udržel v provozu switch, síťový disk/NAS, Wifi-router a NVR (kamerový systém). Těchto pár spotřebičů UPSka udrží při životě déle, než je vlastně třeba (odhad více jak 25-30 min.). Co jsem očekával, to jsem za své peníze dostal. Vše OK.
- vysloveně nevýhody mě nenapadají, jen je třeba myslet na to, že UPSka se může hezký zahřát, proto (v mém případě) umístění do racku může, ale nemusí být problematické z pohledu provozních teplot.
Funguje naprosto skvěle
- Výhoda tohoto produktu je že obsahuje integrovanou nabíječku a měnič je možné připojit na klasický akumulátor.
Možná je funkční, ale vracím , protože je použitý. Lze usoudit tedy , že " nestojí za nic"
- Vyrábí napětí
- černá barva
Fortron PPF4802000
Přidáno: 29. března 2023
(naposledy upraveno 29. března 2023)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
- poměr cena výkon super
funguje :-))))
jednoduchý na ovládání.
- Dobrá cena
- Funkční zálohování routru na několik hodin - vyzkoušeno 7 hod.
- záloha pro switch a NAS v racku
- dostatečná výdrž
měl by utáhnout krátkodobý výpadek pro switch a NAS
- s tímto zbožím jsem moc spokojená.
Používám Záložní zdroj APC Back-UPS ES 400 již od roku 2009, nyní už byla slabá baterie. Vydržel tedy 14 let. Pro domácí kancelář je dostačující pro ukončení práce a vypnutí PC. Mám zapojeny kancelářské stroje - PC, monitor, tiskárnu, WIFI.
Možná by stačilo vyměnit baterii, ale raději jsem koupila nový.
Poslední odebrané zboží bylo pro zákazníka.Stejné zařízení,ale většího výkonu,provozuji několik roků,zatím bez problému.
Pavel
- Spolehlivý zdroj se sinovým průběhem napětí s možností přepínání nabíjecího proudu podle kapacity baterie na 5 nebo 10A.
- Vyhovuje i pro napájení zařízení, která s běžnými UPS nefungují, např. pro regulaci teplovodního solárního zdroje tepla s plynový kotlem, akumulační nárží a třemi oběhovými čerpadly. Dále mám ke zdroji připojeno 6 routerů Mikrotik (z toho 3 WiFi).
- K dnešnímu dni (7.3.2023) zdroj provozuji 7. den, dočasně s baterií 17Ah (využil jsem možnost přepnutí na nabíjecí proud 5A).
- Dvakrát jsem otestoval výdrž. S uvedenými spotřebiči a baterií vydržel běžet 3 hodiny a 40 minut. Bude-li více svítit slunce, bude déle a na vyšší výkon běžet oběhové čerpadlo solárního systému. Lze očekávat přiměřeně zkrácenou výdrž, cca 3 hodiny.
- Vzhledem k tomu, že u nás bývají v zimním období častější a delší výpadky dodávky elektřiny, objednal jsem 100Ah Long Life baterii. Pak bude výdrž minimálně 17 hodin. Spíše ale mnohem déle, protože v noci je celkový příkon připojeného zařízení do 10W.
- Uvítal bych možnost přepínání na nižší jas displeje. Provozuji ho ale ve sklepě, kde vysoký jas až tolik nevadí.
- aaa
V provozu pár dní a zatím bez problémů. Přehledný displej a dvě výstupní zásuvky. Dobrá cena.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »