Nejnovější recenze ze sekce UPS
Mám sice chvílilku, ale zatím pracuje jak má....
- Nízká cena
- Používám jako záložní zdroj pro kameru, která má příkon necelých 10 W, zdroj vydržel napájet tuto kameru cca 4 h 15 min
- Možnost vypnout zvukovou signalizaci (ale není v návodu - při zapnutém zdroji 2x za sebou zmáčknout vypínač)
- Ocenil bych větší možnosti zvukové signalizace - vypnul jsem ji, protože jinak pípala při vypnutém napájení snad každých 10 sekund, ale pak po vypnutí upozornění, že nejde proud, by se mi líbilo, kdyby pípala před úplným vybitím, což neumí
- Spolehlivé zálohování
- skutečně nepřeruší napájení při výpadku
- má ochranu LAN
- Jednoduché ovládání
- designově vydařený
- malý
Používám jej pro zálohování různých systémů (ne pro PC na to je slabý) a funguje výborně.
- Dlouhá výdrž a jednoduché používání
Produkt znám z minulých let. Byl vždy spolehlivý, proto jsem si ho opět vybral.
Někomu se může nelíbit zvuk běžícího ventilátoru. Ovšem je nutno si uvědomit, že jiné UPS s takovým výkonem stojí trojnásobek ceny Fortronu.
- Kompaktní rozměry.
- Tichý.
- Vyroben v Číně.
Prvních pár týdnů byl mírně cítit lehký zápach, teď už o něm ani nevím. Je tichý a moc nehřeje. Mám ho umístěný v malé skříni, takže větrání nic moc, přesto se teplota drží stabilně okolo 28 stupňů.
- Jsme spokojeni.
- Nemá
Jsme velmi spokojeni, máme připojeno na kotel, jsme naprosto v klidu.
Funguje jak má. Se záložáky Cyberpower dobré zkušenosti.
cena odpovídá kvalitě. TO znamená že se vyplatí.
Ještě jsem ho nepoužil,ale dle prospektu bude dobrý.Splňuje mé požadavky.
- Vhodné pro počítače s nízkým odběrem včetně připojených periferií, vydrží asi 3h
- Svítící tlačítka nelze zhasnout, překročil jsem je černou elektro páskou
- Velká spokojenost,Odzkoušeno zatím jen shozením jističe a funguje skvěle.Max spokojenost.Uvidime časem.
- Krátký přívodní kabel. Součástí by mohla být i nějaká oka nebo svorky na autobaterii.
- Okey
- Návod v češtině
Dlouhá výdrž pro udržení IP kamery v provozu po výpadku proudu - několik hodin.
Zatím trochu nerozumím popisu "indikátoru nabíjení".
- xx
- Součástí produktu není baterie
Plní dobře svou funkci.
Funguje dle předpokladu
- Cena, kapacita, displej (zobrazení kapacity atd.), 8ks zásuvek (4 zálohované + přepěť.ochrana a 4 "jen" s přepěť.ochranou.
Žádné negativa zatím nevidím, ale mám v provozu cca týden, snad vydrží. Jen mi tam trochu chyběl instalační materiál pro instalaci např.na zeď, pokud by člověk chtěl. UPS je díky baterii poměrně těžká, takže kdyby k tomu byli šrouby/vruty a hmoždinky, tak by se to hodilo.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »