Nejnovější recenze ze sekce UPS
- Po připojení USB se chová jako baterie u NTB
Jako malá domácí UPS je úplně postačující.
Jde vypnout zvuk, takže při výpadku napájení jen jednou pípne a pak už je ticho - to pro mě bylo podstatné.
Přes USB komunikaci dokáže vypnout připojenou NAS.
Přepěťovou ochranu a rychlost linky přes chráněný RJ45 jsem zatím nezkoušel.
- cena/výkon
- kvelita
- Vÿkon
Vÿkonné, ale drahé.
- vykon
- skladný, funguje jak má, jednoduché ovládání, pomocí instalovaného software lze sledovat funkčnost a různá nastavení
plní svou funkci ale na hodnocení je brzo (proto 3 hvězdy), měl jsem podobný od volt polska a vydržel 5 let. když vydrží tolik tak budu spokojen
- Dobrá stabilní UPS
- poskytuje i ochranu síťového kabelu
- poinstalaci SW do PC umí pomocí propojovacího kabelu uspat PC
Pěkná šikovná UPS,
- tichý chod
- příznivá cena
- dostatečná kapacita
- USB konektor pro monitoring stavu UPS
- funguje s NAS Synology
- poněkud komplikovanější výměna baterie
Skvělé zajištění PC při výpadku proudu včetně ochrany proti přepětí.
- Malí skladný pracuje jak má.
- Je třeba ho zapnout mimo obytnou zonu alespoň na deset hodin aby zmizel zápach při zahřívání.Při prvním zahřátí je cítit plast.
Za tuto cenu dobrý produkt.
- Komunikuje se Synology DS420
- Vlastní spotřeba cca 25-30 W
- SW PowerChute pro nastavení pouze pro Windows
Funguje na první zapojení, udrží 20 minut také 3D tiskárnu Prusa MK3S+, samotné Synology cca 60 min. Pro samotné Synology s modemy a WiFi by stačila méně výkonná UPS. Při výpadku napětí provede přepnutí na baterie dostatečně rychle a napájená zařízení přepnutí vůbec nezaznamenají. Nastavení signálu o slabých bateriích je vhodné nastavit na 5 minut před úplným vybitím, Synology stačí 2 min. na úklid a korektní vypnutí
- Zatím funguje
Uvidím až časem.
Tato UPS je skvělým základem pro všechny, kteří potřebují sinusový výstup a opravdu velkou délku zálohování. Pokud připojíte 200Ah akumulátor a přitom máte připojenu malou zátěž, vydrží zdroj desítky hodin.
Viz moje hodnocení MHPower MHP181-9
- Funguje jak bylo uvedeno
- Celkem nutnost pro zálohování routeru nebo kamer pro případ výpadku proudu
- Odzkoušeno cca 2 hod. na routeru, plně funkční
- tichý, nezahřívá se, je k tomu manuál v češtině a softwarové vybavení, má 8 zásuvek, z toho všechny přepěťové a 6 x záložních na baterii, vyzkoušel jsem výpadek proudu vypnutí příslušného jističe a počítač pracoval dál bez nejmenšího zakolísání
ok